URGENT

El PP proposa la creació d’un parc temàtic a PLF.

Compartiu aquesta història

 

El dirigent popular Óscar Bermán va proposar ahir a l’entrevista a M2TV la creació d’un parc temàtic a la nostra localitat com a motor econòmic per a la creació de llocs de treball. Segons Bermán, amb aquesta instal·lació s’incentivaria l’economia de la zona, i es podria aprofitar el reclam del dofinari-parc aquàtic que ja tenim a PLF. El popular no va donar més dades de la possible ubicació d’aquest parc temàtic però va assegurar que generarà una dinàmica turística.

Bermán assegura que ara fa 4 anys, el PSC va guanyar les eleccions gràcies a les promesa de 500 llocs de treball a Inditex, una xifra que el PP ha posat en dubte.

Bermán considera que el govern de PLF maquilla les dades de l’endeutament i considera que és molt superior al 27% que diu el consistori.

Un altre dels projectes dels populars de cara a la propera legislatura és la cobertura de la riera de la Burgada en trama urbana. El PP vol crear una rambla transitable i evitar aquesta riera, l’única que passa descoberta pel centre de la població, i que va ser canalitzada fa uns anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics