URGENT

ERC aposta per Europa per reactivar l’economia local

Compartiu aquesta història

 

Els republicans proposen intentar accedir a dels projecte LIFE per tal de posar en valor alguns dels principals actius de Palafolls, ja sigui el paisatge, l’agricultura, la producció de qualitat, i l’ utilització del territori agrícola com a laboratori . 

Si fos necessari, ERC aposta per cedir terrenys municipals per desenvolupar un centre d’interpretació amb visites guiades.

El cap de llista d’Esquerra, Francesc Alemany, considera que els recursos econòmics que provenen de la Generalitat i de l’Estat són molt escasos i que, per això, cal buscar a Europa el finançament de projectes relacionats amb la sostenibilitat, la qualitat alimentària, la biodiversitat i el canvi climàtic.

Aquests proposta permetria crear llocs de treball directes i indirectes i posar de relleu aspectes relacionats amb el territori.

D’altra banda els republicans proposen crear un sistema de treball voluntari als estius per a joves que encara no tenen edat per treballar i que no encaixen a les activitats al casal d’estiu. D’aquesta manera es fomenta el voluntariat i s’encaminaria professionalment als joves de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics