URGENT

1 grup de PLF participa al Giramaresme

Compartiu aquesta història

Es tracta del concurs que organitzen els ajuntaments del maresme per impulsar des de fa 3 anys la creativitat musical entre els joves de la comarca.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions al Giramaresme, el jurat seleccionarà 8 finalistes, segons criteris com la lletra, la interpretació,

l’originalitat de la proposta o el fet que els temes siguin propis o que els grup presentin cançons en català.

En total s’han presentat 30 grups musicals de la comarca, entre els quals els Takikardia, l’única formació de PLF. Takikardia de fet, és un grup a cavall entre PLF i Malgrat, un municipi que té 4 formacions al concurs.

Ara de tots els grups presentats s’escolliran els 8 finalistes, que després hauran d’exposar els seus treballs en directe. En aquest cas, l’encarregat de valorar el directe dels grups serà el públic assistent al concert. Quatre dels finalistes tocaran el divendres 3 de juny a Santa Susanna i els quatre restants ho faran el dissabte 4 de juny a Arenys de Munt. L’odre, data i població del concert serà adjudicat per sorteig. De les votacions presencials obtingudes a cada concert en resultaran 4 classificats.

Aquests finalistes classificats dels concerts de semifinals participaran en un darrer concert el 11 de juny a Calella on el públic assistent decidirà el guanyador del Giramaresme 2011.

Com en les edicions anterios el premi consisteix en una gira pel Maresme. Aquesta inclourà concerts per la zona durant les festes majors. A Palafolls els guanyadors actuaran entre el 7, 8 i 9 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics