El PSC guanyaria les eleccions municipals fregant la majoria absoluta, segons l’enquesta de RP.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els socialistes tornarien a guanyar, còmodament, les eleccions, però es mouria en una forquilla entre els 6 i els 8 regidors al consistori. Així es desprèn de l’enquesta encarregada per RP a l’empresa Infortècnica de BCN.

Segons les dades, CiU continuaria sent la segona formació del consistori i podria mantenir els tres regidors actuals. De fet l’enquesta li dóna una forquilla d’entre els 2 i els 4 regidors.

La sorpresa de l’enquesta la donaria Esquerra republicana que passaria per davant del PP, com a 3a força a la localitat, mantenint un representant i podent arribar al segon regidor.

Segons l’enquesta, el PP mantindria el seu representant. De fet les dades parlen d’una forquilla entre els 0 i l’1 regidor, el mateix marge que tindrien Iniciativa i Plataforma per Catalunya, ja que només els partits que superen el 5% poden optar a aconseguir regidors.

Segons l’enquesta només un 14% dels entrevistats té previst canviar de vot a les properes eleccions, contra el 71% que assegura que no té intenció de votar a una altra formació. (un 14.9% no sap o no contesta)

L’enquesta encarregada per RP s’ha desenvolupat en els últims dies a més de 400 persones via telefònica. Tots els entrevistats eren, òbviament majors d’edat i per tan que poden votar a la cita electoral del proper 22 de maig.

Dades tècniques de l’enquesta:

Univers: Població major d’edat de PLF

Mostra: 405 persones

Tècnica: Mostreig probabilístic, aleatori simple

Interval de confiança: 95.5%

Marge d’error (global a tota la mostra): +/- 4.85%

Tipus d’entrevista: telefònica

Data: Maig 2011

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics