URGENT

El PSC guanyaria les eleccions municipals fregant la majoria absoluta, segons l’enquesta de RP.

Compartiu aquesta història

 

Els socialistes tornarien a guanyar, còmodament, les eleccions, però es mouria en una forquilla entre els 6 i els 8 regidors al consistori. Així es desprèn de l’enquesta encarregada per RP a l’empresa Infortècnica de BCN.

Segons les dades, CiU continuaria sent la segona formació del consistori i podria mantenir els tres regidors actuals. De fet l’enquesta li dóna una forquilla d’entre els 2 i els 4 regidors.

La sorpresa de l’enquesta la donaria Esquerra republicana que passaria per davant del PP, com a 3a força a la localitat, mantenint un representant i podent arribar al segon regidor.

Segons l’enquesta, el PP mantindria el seu representant. De fet les dades parlen d’una forquilla entre els 0 i l’1 regidor, el mateix marge que tindrien Iniciativa i Plataforma per Catalunya, ja que només els partits que superen el 5% poden optar a aconseguir regidors.

Segons l’enquesta només un 14% dels entrevistats té previst canviar de vot a les properes eleccions, contra el 71% que assegura que no té intenció de votar a una altra formació. (un 14.9% no sap o no contesta)

L’enquesta encarregada per RP s’ha desenvolupat en els últims dies a més de 400 persones via telefònica. Tots els entrevistats eren, òbviament majors d’edat i per tan que poden votar a la cita electoral del proper 22 de maig.

Dades tècniques de l’enquesta:

Univers: Població major d’edat de PLF

Mostra: 405 persones

Tècnica: Mostreig probabilístic, aleatori simple

Interval de confiança: 95.5%

Marge d’error (global a tota la mostra): +/- 4.85%

Tipus d’entrevista: telefònica

Data: Maig 2011

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics