URGENT

Els palafollencs posen nota als candidats a l’alcaldia.

Compartiu aquesta història

A la mateixa enquesta d’opinió electoral hem volgut saber quina puntuació posarien als candidats que es presenten a les eleccions.

El més ben valorat, amb una nota de 7.4, és el líder del PSC, Valentí Agustí, seguit a molta distància de Joan Gallart, el candidat de CiU, que aconsegueix una valoració mitjana de 5.6, sobre 10.

Aprova pels péls, el cap de llista de PXC, Xavier Carbó, que aconsegueix un 5 justet dels palafollencs entrevistats.

La resta de candidats no aconsegueixen l’aprovat. Juan Andrés Osorio i Francesc Alemany aconsegueixen, els dos un 4.8 de valoració, mentre que el líder dels populars, Oscar Bermán és el que treu pitjor nota amb un 3.3 sobre 10.

Sobre el nivell de coneixement dels candidats, Agustí torna a encapçalar la llista dels més coneguts. De fet el 97.4% dels enquestats coneixen l’alcaldable socialista.

La meitat de la població, coneix a Óscar Bermán del PP, el segon líder polítics més conegut de la localitat.

Al republicà Francesc Alemany el coneix el 38.5% dels palafollencs, una xifra un pèl superior al 33.3% de veïns que coneixen a l’ecosocialista Juan Andrés Osorio.

3 de cada 10 saben qui és el cap de llista de CiU, Joan Gallart , i tanca la llista Xavier Carbó a qui només coneix 1 de cada 4 palafollencs.

L’enquesta demanava  puntua de l’1 al 10 als candidats a l’alcaldia de PLF, si el coneixien.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics