URGENT

L’Escola Municipal de Música i Dansa ofereix fins l’1 de juny audicions en directe cada setmana

Compartiu aquesta història

 

Amb aquesta nova proposta l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls aposta per les audicions en directe com a eina perquè els alumnes adquireixin experiència tocant en públic, alhora que la gent del poble pugui gaudir de la música que s’ensenya a l’escola.

La programació va començar aquest dimecres amb l’audició de violí i piano i continuarà el proper dimecres 18 de maig amb la de saxos, clarinets i flauta. Sara Lozano, directora de l’escola de Música de PLF, explica que les audicions són obertes a tothom.

El dimecres 25 de maig, els instruments encarregats d’agafar el relleu d’aquesta iniciativa seran la trompeta i la guitarra i el divendres de la mateixa setmana l’instrument protagonista serà la bateria.

El dilluns 30 de maig, la guitarra i el piano, i el dimecres 1 de juny , la guitarra i el trombó, seran les dos darreres audicions encarregades de donar per tancada aquesta nova iniciativa.

Les audicions tindran lloc a les 19.30 h a l’auditori de l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics