L’Escola Municipal de Música i Dansa ofereix fins l’1 de juny audicions en directe cada setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Amb aquesta nova proposta l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls aposta per les audicions en directe com a eina perquè els alumnes adquireixin experiència tocant en públic, alhora que la gent del poble pugui gaudir de la música que s’ensenya a l’escola.

La programació va començar aquest dimecres amb l’audició de violí i piano i continuarà el proper dimecres 18 de maig amb la de saxos, clarinets i flauta. Sara Lozano, directora de l’escola de Música de PLF, explica que les audicions són obertes a tothom.

El dimecres 25 de maig, els instruments encarregats d’agafar el relleu d’aquesta iniciativa seran la trompeta i la guitarra i el divendres de la mateixa setmana l’instrument protagonista serà la bateria.

El dilluns 30 de maig, la guitarra i el piano, i el dimecres 1 de juny , la guitarra i el trombó, seran les dos darreres audicions encarregades de donar per tancada aquesta nova iniciativa.

Les audicions tindran lloc a les 19.30 h a l’auditori de l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics