URGENT

El PSC demana als seus votants que no es quedin a casa.

Compartiu aquesta història

 

En els seus tres actes del cap de setmana una de les idees més repetides pels socialistes és evitar que els seus votants habituals es quedin a casa pensant en que els comicis ja estan guanyats.

El PSC va començar repartint globus al mercat municipal i al vespre va organitzar un acte al Forroll, on van explicar les propostes per la zona. En el discurs els socialistes van criticar el DVD del PP, on s’assegura que el barri de St. Lluís no ha canviat en els últims 30 anys. També van criticar als qui després de 12 anys encara esperen una oportunitat.

Valentí Agustí va demanar als veïns de la zona que vagin a votar i ja que va assegurar que l’únic que pot fer que la dreta estigui al govern és l’abstenció.

Els socialistes han alertat de la possibilitat que Iniciativa i el PP pactin per fer fora de l’alcaldia als socialistes.

Ahir el PSC va organitzar una arrossada davant la biblioteca . Allà van demanar un vot responsable i es van qüestionar si època de crisi és moment de fer experiments polítics.

Sobre la polèmica del vídeo en el que el PP ha interpretat un menysteniment de les dones, l’alcaldable socialista Valentí Agustí explica que senzillament és una frase que forma part de la cançó que l’acompanya i que aquestes acusacions són fruit del nerviosisme dels populars. Diu Agustí que el PSC fa anys que presenta paritat a les seves llistes i que a l’Ajuntament hi treballen moltes dones.

Sobre les inversions futures al municipi Agustí assegura que cal que les accions que es facin estiguin encaminades a reduir la despesa. Ho exemplifica amb la inversió per canviar l’enllumenat públic per altres fanals més eficients que permetran estalviar.

Els socialistes asseguren que PLF ha passat de ser dels pobles amb més atur, a aconseguir moderar la seva taxa gràcies a la implantació d’empreses com Inditex.

També durant l’acte d’ahir la socialista Antònia Petit va qualificar les idees de PXC de nazis al classificar a les persones segons la seva procedència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics