URGENT

El PP denuncia boicot i agressions verbals i acusen al PSC de menystenir a les dones

Compartiu aquesta història

.

La campanya puja d’intensitat. El PP ha fet 2 actes aquest cap de setmana, el primer a Mas Reixach i el segon ahir al matí a la plaça de Joaquim Ruyra.

Aquest cap de setmana els populars han denunciat que estant sent víctimes d’un boicot. Segons la formació en les últimes setmanes hi ha membres de les candidatures que han rebut agressions verbals en diferents emplaçaments del municipi , o que els estan arrencant els cartells electorals, sense dir noms. Segons Francina Colonques, número 2 dels populars, els estan segregant i discriminant per ser del PP. Unes accions que Colonques ha considerat com a feixistes.

Els populars també han recriminat al socialista Valentí Agustí, que aparegui en un vídeo promocional amb un cartell on es pot llegir; “ una dona és una dona, no et preocupis tant se val”. Pels populars això representa una agressió a les dones de PLF i per això, el candidat Oscar Bermán, va demanar a Agustí que deixi de maltractar i menystenir a les dones i als homes.

També van assegurar que l’alcaldable socialista perd els valors tradicionals i va demanar parar aquesta pèrdua de valors.

En un acte infantil al centre de la localitat, els populars van presentar les seves propostes pel municipi. Entre d’altres preveu congelar els impostos durant 2 anys i rebaixar-los als comerciants. També preveu bonificar el 50% de l’IBI a les persones que ho necessitin o la rebaixa del 5% a l’impost de vehicles. Els populars també asseguren que amb la seva proposta de parc temàtic, a l’entrada del poble, suposaran 300 llocs de treball. Bermán va assegurar que potenciarà la policia local i va denunciar que les ajudes socials a PLF no es donen bé, sinó que es donen als amics dels amics.

El candidat popular va recordar que Agustí està pendent d’un judici per la denuncia de la fiscalia de BCN.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics