URGENT

El PSC vol incentivar la participació ciutadana amb nous consells municipals.

Compartiu aquesta història

 

En el debat d’ahir el número 3 de la candidatura dels socialistes, Josep Ribas, va explicar que la formació proposa crear nous consells municipals per tal de fer participar a la població a l’hora d’aconsellar en diferents matèries.

Ribas va explicar que en el proper mandat els socialistes volem impulsar el consell de salut, el d’esports, el de medi ambient o el de gestió d’equipaments . També proposa la creació del Fòrum d’entitats i associacions de PLF, on donar cabuda a les preocupacions i propostes de les entitats locals.

En el debat d’ahir Ribas va explicar el Full de Ruta del PSC en aquest proper mandat si surten guanyadors. Segons els socialistes la base es construirà a partir d’un ajust pressupostari i del desenvolupaments de polítiques contra l’atur.

Ribas va explicar que hi ha un seguit d’inversions segures per que ja es tenen els diners previstos, com ara la nova caserna de la policia, la supressió de barreres arquitectòniques o la rotonda del barri St. Lluís. De cara al futur els socialistes parlen de començar a crear una residència per la gent gran a Can Puig o potencia i millorar el transport públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics