CiU aposta per les petites accions per fer un poble per les persones.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Davant la crisi econòmica els nacionalistes han assegurat que la política d’inversions a PLF haurà de ser austera i basada en mantenir i acondicionar les instal·lacions existents. La número 3 dels nacionalistes, Silvana Ballbé, va explicar que la proposta de CiU vol realitzar petites coses per fer un poble per a les persones.

Ballbé explica que CiU té una manera de fer diferent política, basada en escoltar a la gent. També ha remarcat que la campanya de la federació ha estat austera i en positiu sense entrar en crítiques ni picabaralles.

Entre les propostes dels nacionalistes hi ha la creació d’un programa escolar per tal de donar a conèixer la nostra població, netejar les rieres, fer una rotonda a l’entrada del municipi o estudiar la possibilitat de cobrir la piscina.

També es proposen potenciar les entitats i associacions de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics