Esquerra aposta per mancomunar serveis en època de crisi.

 

Els republicans van explicar ahir que en època de baixada d’ingressos i de problemes econòmics una de les seves apostes és mancomunar serveis amb altres poblacions. Ho va exemplificar el seu portaveu al debat d’ahir, Jordi Pedemonte, amb la cobertura de la piscina municipal. Segons Pedemonte diferents empreses han assegurat A Esquerra que és inviable aquest projecte i la seva explotació posterior.

Davant d’això la formació proposa subvencionar el transport als centres de salut i piscines cobertes que hi ha als municipis veïns, com Tordera o Malgrat.

Els republicans volen crear la figura d’un dinamitzador d’entitats per ajudat a les associacions locals a fer tràmits i a coordinar les seves accions. També volen potenciar els consells de participació municipals que ja existeixen a la localitat, ja que asseguren que estan pràcticament inactius.

Segons Pedemonte, els republicans volen mantenir les polítiques socials i ajudar al mercat laboral, sobretot en casos de joves i majors de 50 anys.

Entre d’altres projectes els republicans proposen un local social a Mas Reixach o la creació dels horts municipals o les millores al Figuerassa Arena.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics