URGENT

El PP assegura que hi ha empresaris que volen invertir a PLF si Bermán guanya les eleccions

Compartiu aquesta història

 

En el debat d’ahir la representant del PP, i número 2 dels populars a PLF, Francina Colonques, va anunciar que rera la candidatura d’Óscar Bermán hi ha empresaris que esperen la victòria del popular a la nostra població per invertir i crear llocs de treball a PLF. De fet, els mateixos empresaris haurien finançat part de la campanya electoral de Bermán.

Colonques va assegurar que la gent del PP “no mossega” i que basa el seu programa en la lluita contra l’atur i la seguretat.

Precisament en seguretat volen augmentar el nombre d’agents i dotar-los de motocicletes.

Contra l’atur proposen crear un parc temàtic dedicat a l’esport, amb 300 llocs de treball, i aposten per la formació professional. Els populars també proposen crear una llar d’infants i una consulta mèdica al barri de St. Lluís, o crear un circuit de motocross i una sortida digne a Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics