URGENT

Plàcid debat electoral amb membres de les candidatures.

Compartiu aquesta història

Tocades les 8 del vespre començava el primer debat electoral de la campanya des de la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Una 60 de persones omplien les cadires habilitades per seguir el debat que va durar, segons les previsions, una hora i mitja aproximadament.

Les intervencions es van anar succeint sense grans alteracions, només en un únic moment el PP i el PSC es van encarar quan es parlava de l’enllumenat a Ciutat Jardí. A banda d’aquest fet, el debat va ser plàcid, esperant la propera cita, aquest dijous, quan els 6 caps de llista s’enfrontaran al debat principal al teatre, a partir de les 8 del vespre i obert al públic. Les portes del teatre s’obriran a 2/4 de 8 per anar ocupant les més de 200 localitat que s’habilitaran per seguir el debat, que fa 4 anys va aconseguir omplir les instal·lacions del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics