URGENT

Osorio demana fer una auditoria a l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

 

El candidat d’Iniciativa a PLF va assegurar que una de les primeres mesures que farà si arriba a l’alcaldia és fer una auditoria ja que assegura que les dades oficials facilitades pel consistori sobre el seu endeutament estan maquillades.

Davant d’això Osorio proposa fer una auditoria externa per comprovar l’estat real de les finances municipals i fer a partir d’ara cada any un pressupost 0.

Osorio desconfia dels controls externs que en fan les administracions superiors, ja que assegura que es fan a partir de les dades facilitades per l’Ajuntament de PLF.

A partir d’aquesta auditoria, els ecosocialistes podrien saber els diners amb els que compten per fer inversions.

Entre les propostes dels ecosocialistes, hi ha la protecció, a través d’ajudes de la zona agrícola de PLF, o lluitar per compensar, en la mesura del possible, les retallades del govern català en sectors socials com la sanitat o l’ensenyament.

Osorio també assegura que l’Ajuntament ha d’estar al servei dels ciutadans i no ser una càrrega pels vilatans, i que cal que el consistori treballi pel bé dels ciutadans.

Iniciativa proposa l’obertura de centres sanitaris on faci falta per tal de facilitar l’accés a la sanitat a tots els vilatans de PLF i mantenir el pressupost en serveis socials

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics