PXC vol defensar el dret dels de casa.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Seguint el seu lema de campanya la formació assegura que cal potenciar les idees dels palafollencs i realitzar-los a un preu mínim. La representant de PXC al debat d’ahir, Verònica Santos, exposava a més que el seu partit vol defensar els drets dels de casa.

PXC va assegurar ahir que amb els pocs recursos que hi hagi a l’Ajuntament el proper mandat volen tirar endavant el circuit de Motocross o un passeig al costat del riu que connecti Tordera amb Malgrat.

Una altra de les propostes és crear aparcaments a St. Lluís, amb el que coincideix amb altres formacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics