URGENT

Agustí diu que és molt probable que la que ve sigui la seva última legislatura.

Compartiu aquesta història

 

Juntament amb el seu programa electoral, el candidat socialista, Valentí Agustí, ha enviat una carta als palafollencs en la que demana el vot als ciutadans.

A la carta Agustí anuncia que aquesta serà “ molt probablement l’última oportunitat” de fer d’alcalde, una feina que Agustí assegura que li ha agradat i l’ha omplert molt.

El candidat demana el vot presentant com a garantia la feina feta fins ara, sobretot en aquest passada legislatura que Agustí qualifica de complicada i alhora plena.

Diu el socialista a la missiva que no és època de fer provatures i que cal apostar per un valor segur, per l’experiència i pel que considera garantia de treball.

La carta acaba assegurant que tot i no ser els més joves, els socialistes es consideren els més moderns i capaços de sorprendre i inventar i demana la confiança dels palafollencs per les eleccions de diumenge.

D’altra banda, l’actual regidor d’hisenda i número 3 del PSC a PLF, Josep Ribas ha respost a les paraules d’Osorio en les que assegurava que les dades econòmiques de PLF estaven maquillades, que hi havia un endeutament més gran i que calia una auditoria.

Ribas assegura que són declaracions electoralistes i li recorda a Osorio que ell és membre de la comissió econòmica de l’Ajuntament i que mai ha mostrat cap queixa en aquest sentit.

Ribas diu que les dades econòmiques les controla l’Ajuntament, la diputació i una empresa externa i que passen els controls de la sindicatura i del ministeri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics