URGENT

Iniciativa i PP acusen als socialistes de copiar el programa electoral.

Compartiu aquesta història

 

Les dues formacions acusen a través d’internet al PSC de copiar les propostes incloses en els seu programa electoral.

El candidat del PP, Óscar Bermán acusa directament als socialistes de copiar el programa que presenten en aquestes eleccions municipals. Diu Bermán que Valentí Agustí no té projecte i que per això ha pres com a seu el programa del PP. Bermán insinua que Agustí s’hauria reunit a BCN amb alguna persona que li hauria passat el programa electoral dels populars i assegura que la informació es sabrà quan toqui fer-la pública.

Per la seva banda els ecosocialistes són més contundents i durs al seu bloc on asseguren també que el PSC ha copiat les propostes de la resta de formacions, sense especificar de quines.

El candidat ecosocialista, Juan Andrés Osorio considera que els socialistes tenen por de perdre els privilegis cosa que els porta a menysprear als rivals polítics, a confondre i a enganyar als ciutadans.

Sense anomenar-lo acusen a Agustí de cacic que manipula i que té por de perdre el seu la ganga que representa governar.

Al final l’ecosocialista demana directament que no es voti a Valentí Agustí, a qui qualifiquen de “señorito” que juntament amb els seus amics gaudeixen de PLF com si es tractés del seu “cortijo”.

De fet acusen al PSC d’odiar a tots aquells que volen destruir el que els ecosocialistes consideren el seu monopoli.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics