URGENT

Alemany creu que el PSC s’ha entossudit a seguir un model esgotat.

Compartiu aquesta història

 

A una entrevista de RP, el cap de llista d’Esquerra Francesc Alemany considera que un dels problemes actuals de PLF és l’esgotament que han provocat els seus dirigents, que considera que s’han entossudit a seguir un model de poble que els republicans consideren acabat. Esquerra proposa anar a Europa per cercar nous recursos.

Alemany es va postular com alternativa creïble, davant d’altres opcions que no tenen en compte la situació de crisi actual i proposen projectes allunyats de la realitat actual. Els republicans han assegurat que les seves propostes electorals, més de 70, estan ideades a la recerca d’un nou model de PLF que combini formació, reactivació de la vida social i una millora de la situació econòmica.

Per crear riquesa els republicans proposen potenciar el patrimoni paisatgístic de boscos i camins rurals per atreure turisme. Diu Alemany que només que ens visitessin un 2% dels turistes que venen a passar les vacances en pobles del voltant, s’aconseguiria revifar els sectors comercial, turístic i restaurants de PLF.

Diu Alemany que és partidari de la justícia tributària, per la que s’abaixi i s’apugin els impostos estudiant la renda de cada habitant.

Sobre la campanya els republicans consideren que mentre el PSC i el PP es tiren els plats pel cap la resta de formacions presenten propostes.

Els republicans es van reunir ahir amb els amics del facebook al Forroll, en una experiència que la formació ha qualificat de positiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics