URGENT

Inditex portarà a Tordera i Palafolls l’activitat que actualment té a una planta de Madrid

Compartiu aquesta història

 

Amb el trasllat de l’activitat econòmica de l’empresa a la localitat madrilenya d’Uterqüe, el centre logístic de Tordera i Palafolls passaran també a ser seu d’altres importants marques del grup com Zara Online, Zara Home y Zara Kids, segons informa el diari Expansión.

Actualment el centre maresmenc acull les seus de les marques Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho i Lefties des d’on distribueix a 2.300 botigues.

El canvi de la planta madrilenya tindrà lloc tan bon punt entri en funcionament les noves naus fruit de l’ampliació prevista per Inditex a Tordera. Amb aquest ampliació, el centre logístic del Maresme augmentarà la seva capacitat un 60% i es crearan aproximadament 500 nous llocs de treball, segons l’empresa.

Aquesta ampliació té lloc després que Inditex hagi obtingut el permís d’ampliació de l’Ajuntament de Tordera el passat mes de març i comencés fa unes dies els treballs d’enderrocament de l’antiga fàbrica Fibracolor.

Segons informa el conseller delegat d’Inditex, Pablo Isla, que el proper estiu agafarà el relleu d’Amancio Ortega en el càrrec de president del grup, la futura plataforma permetrà que el grup mantingui el seu ritme de creixement actual que és d’una botiga nova cada dia.

En l’últim exercici, tancat el 31 de gener de 2011, les ventes del grup Inditex van créixer un 13% fins els 12.527 milions d’euros.

Expansión

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics