URGENT

Pantalla gegant per seguir la final de Wembley al teatre.

Compartiu aquesta història

La gran cita futbolística de l’any es podrà veure en pantalla de cinema gràcies a RP que, una vegada més, oferirà la final de la Champions al teatre municipal en pantalla gegant.

El partit, que enfrontarà el Barça de Guardiola amb el Manchested United d’Alex Fergusson, tindra lloc el proper dissabte 28 de maig a l’estadi de Wembley, un estadi al que tots dos equips els resulta familiar.

Serà la 2a final de la màxima competició europea en 3 anys pels catalans. Justament fa dos anys, a Roma, el barça va guanyar al Manchester United, per 2 a 0, quan a l’equip anglès hi jugava Cristiano Ronaldo.

Com en anteriors ocasions les entrades per veure el partit al teatre ja es poden comprar al Cafè de PLF al preu de 5€ i inclouen, a banda de l’entrada al recinte, un entrepà de pernil, un refresc i una donació solidària a la nova entitat PLF Solidari.

Les portes del teatre s’obriran 30 minuts abans del partit, que està previst que comenci 20.45 h. L’aforament està limitat a un màxim de 200 persones, pel que es recomana no esperar a l’últim moment per comprar les localitats.

Durant la final hi tornarà a haver-hi servei de bar a la mateixa sala.

En l’organització d’aquest esdeveniment hi col·labora l’Ajuntament de PLF i el Cafè de PLF amb el suport de Palafolls Solidari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics