A partir demà divendres es podran consultar les llistes baremades de la llar d’infants municipal

Després d’acabar el termini de preinscripcions el passat divendres 13 de maig, demà es penjaran al taulell d’anuncis de l’Ajuntament les llistes baremades del proper curs.

Segons la direcció de la llar, aquests dies s’han formalitzat 10 preinscripcions al curs de nadons de nens nascuts el 2011, 42 preinscripcions a P1 de nens nascuts el 2010 i 20 preinscripcions a P2 de nens nascuts el 2009.

En total doncs s’han formalitzat 72 preinscripcions pel curs vinent. Això és una xifra lleugerament inferior que a les passades inscripcions, quan van demanar plaça 76 infants.

Els criteris de puntuació que s’han tingut en compte per confeccionar aquestes llistes són per estar empadronat a Palafolls, l’acreditació de ser beneficiari de la prestació econòmica de la renda mínima d’inserció o tenir germans/es matriculats/des en el centre .

Entre el 23 i el 25 de maig s’obrirà el període de reclamacions i l’1 de juny es coneixerà la llista definitiva d’alumnes acceptats. Finalment al juny els pares podran formalitzar definitivament la matrícula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics