Palafolls commemora el dia El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones.

 

El proper 28 de maig se celebra el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i per commemorar aquesta data i promoure la salut i la qualitat de vida de les dones l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i el Casal de la Dona organitzen una xerrada sobre la salut i la comunicació de les males notícies el divendres 27 a les 19.30 al Casal de la Dona.

La xerrada, a càrrec de Sònia Fuentes, psicòloga clínica de la Unitat de Psicooncologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, permetrà conèixer les estratègies per afrontar males notícies relacionades amb la salut.

El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones sorgeix a partir d’una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l’any 1987 a Costa Rica.

La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib, va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, i on la salut de les dones fos la protagonista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics