CiU diu que l’Ajuntament ha de donar exemple d’austeritat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Davant els problemes econòmics de les famílies, el cap de llista de CiU a PLF, Joan Gallart, assegura que el consistori ha de donar exemple d’austeritat i que per això la seva formació no presenta grans inversions o infrastructures en els propers 4 anys. Diu Gallart que ara com ara el que cal garantir és la conservació i el manteniment de les infrastructures que ja existeixen al municipi.

Per tot plegat Gallart assegura que cal tocar de peus a terra i considera lluny de la realitat algunes propostes d’altres partits.

En una entrevista a RP, Gallart va explicar que l’experiència del govern ha estat positiva i que espera que aquesta col·laboració els comporti més regidors a partir de diumenge.

Per generar llocs de treball CiU proposa facilitar la instal·lació d’empreses a la localitat i sobre els ipostos, Gallart assegura que cal estudiar cada cas per saber si cal o no apujar o baixar impostos.

Gallart diu que la federació està fent una campanya molt neta i sense entrar en la guerra de desqualificacions que es viu sobretot a internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics