URGENT

L’Institut de Palafolls commemora l’Any Maragall amb la visita del crític literari Jordi Llovet.

Compartiu aquesta història

 

En col·laboració amb l´Associació de Literatura Activa, l’Institut de Palafolls s’adhereix a les activitats programades a tot el territori per commemorar l’any Maragall a través de l’organització d’una conferència a càrrec del professor, crític literari i traductor Jordi Llovet. Sota el títol “Joan Maragall poeta i ciutadà”, l’acte tindrà lloc el proper 26 de maig a les 13 h al mateix Institut.

L’Any Maragall 2010-2011 és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i de l’Associació Família de Joan Maragall i Clara Noble, que té entre altres objectius impulsar arreu de Catalunya activitats que commemorin el doble aniversari, 150 anys naixement i 100 anys de la mort, de Joan Maragall, així com impulsar la publicació i edició de l’obra i la recerca i inventari de tota la documentació i tots els elements de senyalització relacionats amb Joan Maragall, i assegurar-ne la seva conservació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics