L’Institut de Palafolls commemora l’Any Maragall amb la visita del crític literari Jordi Llovet.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En col·laboració amb l´Associació de Literatura Activa, l’Institut de Palafolls s’adhereix a les activitats programades a tot el territori per commemorar l’any Maragall a través de l’organització d’una conferència a càrrec del professor, crític literari i traductor Jordi Llovet. Sota el títol “Joan Maragall poeta i ciutadà”, l’acte tindrà lloc el proper 26 de maig a les 13 h al mateix Institut.

L’Any Maragall 2010-2011 és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i de l’Associació Família de Joan Maragall i Clara Noble, que té entre altres objectius impulsar arreu de Catalunya activitats que commemorin el doble aniversari, 150 anys naixement i 100 anys de la mort, de Joan Maragall, així com impulsar la publicació i edició de l’obra i la recerca i inventari de tota la documentació i tots els elements de senyalització relacionats amb Joan Maragall, i assegurar-ne la seva conservació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics