URGENT

Osorio (ICV) marxa del debat al sentir-se atacat pel PSC.

Compartiu aquesta història

 

El representant d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio, va abandonar el debat d’ahir, al seu tram final, després de mantenir una acalorada topada amb Valentí Agustí del PSC. Segons Agustí, Osorio és a Iniciativa per que no va aconseguir entrar com a càrrec de confiança, quan l’ecosocialista formava part del PSC local.

Aquesta afirmació d’Agustí va enfadar a Osorio que va demanar una disculpa pública i finalment va marxar del debat al sentir-se atacat.

Abans d’abandonar el debat, Osorio va explicar que la seva formació aposta per la creació dels Patis Oberts com espai lúdic per als menors, amb els recursos i personals necessari per potenciar l’aprenantagte al poble.

Osorio va torna a apostar per instal·lar càmares de seguretat en alguns punts del municipi per garantir la seguretat . També va proposar acostar l’administració als barris i urbanitzacions per fer tràmits.

Ja al seu blog, Osorio diu que és hora de deixar enrera la corrupció, la indignació i la injustícia.

Iniciativa és la 5a formació del consistori palafollenc. Va aconseguir representació fa 4 anys amb 235 vots, un 7% de l’escrutini.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics