URGENT

Un campió de 14 anys

Compartiu aquesta història
Martínez amb el trofeu aquest cap de setmana a Olot

 

Ruben Martínez continua progressant en la seva carrera esportiva. Només té 14 anys i des de ja en fa 5 que aprofita les estones lliures que li deixa l’escola per pedalar i entrenar sobre la bicicleta.

Uns entrenaments que han donat els seus fruits perquè Martínez. Prova en la que participa es converteix en podi segur. Tot just fa un any, en Ruben va aconseguir el campionat de Catalunya en pista, tot i que no és la seva especialitat.

Aquest mes de maig ha començat la temporada, i no podia haver començat millor. El dia 1, a Balsareny es va imposar en una carrera molt completa en la seva categoria de cadet de 1r any.

Aquest diumenge, mentre mitja Catalunya anava a votar, ell corria una carrera de 60 km a Olot, amb 2 ports de muntanya. Una carrera de gran bellesa natural i que ja compta com a nova victòria per en Ruben, que és una de les promeses esportives amb més futur de la nostra localitat.

Ara en Ruben forma part del club ciclista Nyckys de Terrassa, amb el que espera repetir èxits aquesta nova temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics