URGENT

Nova catifa de flors per Corpus.

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge arriba de nou la celebració del Corpus a PLF. Fa uns anys es va recuperar la tradició de crear una catifa de flors al centre del municipi.

La participació a la catifa de flors és oberta a tothom i dissabte a la tarda es farà la tria dels pètals de colors que composaran el dibuix floral. Aquesta tria es farà a la plaça del fòrum Palatiolo.

Ja diumenge de bon matí, es començarà a traçar el dibuix a la confluència del carrer Major i Avd Costa Brava, i amb la col·laboració dels participants es començarà a posar els pètals, procedents de donacions de vivers del nostre municipi.

Cada any el disseny de les catifes és diferents i en els últims anys s’han vist imatges florals del Castell, de Mozart, la Pau, el Quixot o motius infantils com l’any passat.

Enguany no ha transcendit quin serà el dibuix de la catifa floral de Corpus a PLF. En tot cas es podrà admirar ja acabada pels volts del migdia. A la tarda, una brigada s’encarregarà de desfer la feina feta al matí, i de reobrir al trànsit el centre del municipi que estarà tallat diumenge, durant gran part del dia.

En aquest sentit la policia local de PLF informa que tant el trànsit com l’aparcament als carrers Major, Francesc Macià i Avd Costa Brava al seu tram proper a l’església estarà restringit durant tot el matí.

La jornada comptarà a les 12 del migdia amb l’actuació de la Banda Municipal de Musica de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics