URGENT

Blanes, Malgrat, Pineda i Calella revaliden les seves banderes blaves

Compartiu aquesta història

 

86 platges catalanes lluiran la bandera blava aquest estiu, una distinció concedida per un jurat internacional format entre altres per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) i les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i per al Turisme. Aquestes platges representen una extensió total de 84 km.

Enguany Catalunya aconsegueix una bandera blava més que al 2010 i se situa en tercera posició pel que fa al llistat de territoris amb més distincions, per darrere de Galícia i el País Valencià. 22 ports esportius catalans també reben la distinció de bandera blava, tres més que l’estiu passat.

A la demarcació de BCN, la que en té menys de Catalunya, han aconseguit aquesta acreditació 21 platges i 7 ports esportius d’un total de 13 municipis. Entre aquestes banderes hi ha les platges de Malgrat Centre de Malgrat de Mar; de Pescadors-La Riera de Pineda de Mar; Garbí i Gran de Calella de Mar.

També han aconseguit aquesta distinció les platges de

La Mar Menuda i Gran de Tossa de Mar; les de Lloret, Fenals, Santa Cristina i Sa Boadella de Lloret de Mar; i les de Blanes, S’abanell i Sant Francesc de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics