Campolier farà una auditoria a l’Ajuntament de Sta. Susanna.

 

4 Anys després de deixar la política, en compliment d’una sentència judicial, Joan Campolier ha tornat a l’alcaldia de Sta Susanna arrasant a les passades eleccions municipals i aconseguint 8 dels 11 regidors del consistori.

La reincorporació de l’exalcalde a la vida política local ve precedida per la confirmació que durà a terme una auditoria “per saber la situació econòmica de l’Ajuntament i per veure quin és el camí a seguir”. Pel futur alcalde, la prioritat per resoldre és “endreçar” tant a nivell econòmic com urbanisme, que Campolier considera que són els únics que poden ajudar a sortir de la crisi.

El convergent, defensa que el potencial de Santa Susanna, “no està esgotat, i que només necessita molta il·lusió, esforç i ganes de superació”.

Sta. Susanna és un dels municipis espanyols més endeutats per habitant, i està sotmès a un pla de sanejament fins al 2020 , cosa que ha tallat en sec les inversions futures.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics