Dilluns enderrocaran l’antic camp de futbol de Malgrat per fer-ne un aparcament obert

 

Les tasques d’enderroc de l’antic camp de futbol de l’avinguda de la Verge de Montserrat de Malgrat començaran dilluns vinent, segons ha confirmat l’Ajuntament del municipi. Les obres duraran més d’un mes i serviran per habilitar aquest espai com a aparcament de vehicles de manera provisional, fins que es pugui urbanitzar la zona.

Les tasques previstes inclouen uns petits pous de drenatge, fet que farà allargar els dies de treball més d’un mes, segons les previsions inicials.

Els pous serviran per poder drenar les aigües de pluja ja que l’aparcament quedarà a un nivell més baix que el carrer, és a dir, al mateix que ara es troba el terreny de joc del camp de futbol. Aquests terrenys són una part propietat de l’Ajuntament i l’altra, d’uns propietaris particulars. Amb aquest nou aparcament, que entrarà en funcionament a l’estiu, s’ampliarà l’oferta d’aparcament a la zona turística de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics