L’Alt Maresme també s’indigna.

 

Les carregues dels Mossos de divendres han fet revifar de nou el moviment dels indignats a la Pl. De Catalunya de BCN i les ha estès més enllà de les grans ciutats.

Des de divendres s’ha creat moviment d’indignats també a l’Alt Maresme.

Com ja va passar en el moviment original les xarxes socials han donat l’impuls a la creació de moviments d’indignats. Al facebook ja es pot trobar la plana dels “Indignats Malgrat de Mar” on ja es convida als seus seguidors a una cassolada davant les portes de l’Ajuntament de Malgrat el proper dimecres, a les set de la tarda. Abans de la sorollosa protesta, els organitzadors tenen previst reunir-se a la plaça de l’Església del municipi per exposar els motius de les diferents concentracions dels indignats.

La Plaça de l’Ajuntament de Tordera va ser dissabte el punt de trobada d’una 50a de persones que volien donar suport al moviment de les acampades. Reunits en assemblea van decidir fer una acampada pacífica, que es pot seguir a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, i també del bloc que s’ha creat per l’ocasió http://indignatstordera.blogspot.com

A Pineda un centenar de persones es van concentrar divendres a la tarda a la plaça de Catalunya per donar suport a l’acampada dels “indignats” i per mostrar el seu rebuig a la càrrega policial. Els convocats van “ocupar” l’espai públic durant una hora i van donar veu a tots aquells que volien expressar la seva indignació.

Els manifestants van acordar repetir la concentració cada divendres a la mateixa hora i durant cinc minuts en un acte “simbòlic” al qual esperen que es vagi afegint molta més gent.

Prop d’una trentena de persones es van concentrar ahir al vespre, a la plaça de l’Església de Calella per adherir-se amb el moviment 15-M.

El col·lectiu, format principalment per gent jove, ha iniciat una recollida de signatures i ha fet lectura d’un manifest amb les reivindicacions més important del moviment. El grup, que s’ha concentrat durant més d’una hora, ha constituït un grup de treball per decidir les properes actuacions

Malgrat Confidencial / Diari Maresme / El Punt / Ràdio Palafolls / Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics