URGENT

L’auditoria que vol fer Campolier causa malestar a l’actual govern de Sta. Susanna.

Compartiu aquesta història

 

L’ equip de govern municipal en funcions fins al proper 11 de juny recomana al futur alcalde del municipi, Joan Campolier, que si – com ha declarat- té intenció d’encarregar una auditoria del darrer mandat, primer faci una auditoria dels anys 2003-2007, anys en què governava Campolier, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Santa Susanna.

Es dóna la casualitat que l’actual alcalde, Josep Monreal, va ser la mà dreta de Campolier fins que aquest va deixar la política en compliment d’una sentència judicial i Monreal el va substituir.

El govern de Santa Susanna del mandat 2007-2011 s’ha vist obligat a aprovar dos plans de sanejament per valor de 10 milions d’€, cosa que asseguren que ha condicionat la gestió d’aquest mandat, que s’ha caracteritzat per la contenció i la reducció de la despesa.

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics