Els indignats de Malgrat acamparan des d’avui a Can Feliciano.

 

Ahir a la tarda es va fer la primera assemblea del moviment d’indignats de Malgrat de Mar. Unes 200 persones es van trobar a la plaça de l’església on es va exposar els motius del moviment, que segueix els esquemes bàsics de les mobilitzacions de Barcelona i d’altres municipis catalans.

Després de decidir que el moviment prendrà decisions de forma assembleària, els concentrats van fer el primer acte de protesta. Amb xiulets, tambors o olles els indignats van protagonitzar una sorollosa cassolada davant les portes de l’Ajuntament de Malgrat.

Després d’aquesta protesta i després de sotmetre-ho ha votació s’ha decidit muntar una acampada a la zona de la riera de Can Feliciano, prop del Cap de Salut.

Aquesta acampada es muntarà a partir d’avui dijous per mantenir viva la protesta en aquesta població.

Entre els concentrats ahir, en la que hi havia molts palafollencs, també es van recollir signatures per demanar la dimissió del conseller d’Interior, Felip Puig, per les càrregues policials de la setmana passada a PL. De Catalunya de BCN.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics