PLF engega un concurs de cartells per apropar els serveis de salut als joves.

 

Els joves menors de 18 anys poden participar al concurs de cartells de “Els camins de la salut”, amb el que l’Ajuntament pretén fer conèixer quins són els serveis de salut que tenen al seu abast els més joves del municipi.

El concurs vol que els participants siguin capaços de representar en un full, i de la forma més gràfica i visual possible, els camins que ha de seguir un jove que vulgui fer alguna consulta sobre un tema de salut que el preocupi. El tècnic de Joventut de PLF, Albert Muñoz, explica els objectius del concurs i que en breu es repartiran les bases a l’IES de PLF.

Les propostes, que hauran de ser personals, optaran a un dels dos premis que lliurarà el concurs. El primer premi serà un viatge gratuït a Port Aventura per a 4 persones, mentre que el segon serà un sopar en un bar de PLF per a 2 persones.

El jurat valorarà l’originalitat, la plasticitat la correcció i la claredat.

El cartell guanyador servirà per mostrar als joves quins són els camins a seguir per rebre assessorament sanitari en diferents matèries, tal i com ha explicat el propi Muñoz

Els cartells s’han de presentar al Local Jove de Can Batlle a la tarda, de dilluns a dissabte, fins el dia 22 de juny i els guanyadors es comunicaran la primera setmana de juliol.

Els premis es lliuraran durant la festa major de setembre i els cartells participants s’utilitzaran en diferents campanyes promocionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics