URGENT

Detenen l’assaltant de cases de gent gran del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat d’assaltar domicilis on residien persones de la tercera edat al Maresme. El detingut de 40 anys i nacionalitat colombiana, ha estat arrestat com a presumpte autor de 4 robatoris violents en domicilis de gent gran que vivia sola.

En el darrer trimestre de l’any passat es va constatar que s’estaven produint aquest tipus de robatoris a la comarca. Els agents van iniciar una investigació que va permetre demostrar que al darrera de bona part d’aquests fets hi havia un grup de persones, que assaltaven els domicilis utilitzant la violència per immobilitzar les persones grans que hi vivien per poder regirar els pisos a la recerca de joies.

La investigació ha permès corroborar que els domicilis no eren escollits a l’atzar, sinó que un dels membres del grup aconseguia informació de les víctimes perquè treballava en el transport sanitari i per això podia visitar i tenir coneixement d’aquestes vivendes i els seus habitants. Els suposats lladres actuaven sempre igual. Un dels membres del grup es quedava a l’exterior de l’immoble, mentre que els altres dos irrompien al domicili fent-se passar per revisors del gas o metges a domicilis. Ja a l’interior, emmordassaven les víctimes, les intimidaven amb armes tipus pistoles i d’altres instruments com ara bisturís quirúrgics i sostreien, principalment, diners i joies que posteriorment venien a botigues de compravenda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics