La biblioteca de Malgrat acull una mostra d’alimentació saludable.

 

L’exposició “Menja bé, tu hi guanyes!” té com objectiu fomentar una alimentació saludable adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys. L’exposició, itinerant i interactiva, és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, i es composa d’una sèrie de plafons que simulen l’ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l’alimentació i el lleure, i ens presenta un audiovisual on els protagonistes són infants de la mateixa edat als que va adreçat el missatge, que ens expliquen els principis d’una alimentació saludable. En acabar la visita es pot, a través d’una sèrie de jocs interactius, reforçar de manera lúdica els continguts explicats. La visita va acompanyada d’un tríptic informatiu i una guia educativa.

La mostra vol incidir en la importància de dur una alimentació adequada durant la infància per tal de gaudir de bona salut a l’etapa adulta. L’exposició pretén, de manera didàctica, potenciar aquests valors i donar rellevància a l’alimentació com a eina útil.

“Menja bé, tu hi guanyes!” estarà a La Cooperativa fins al proper 28 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics