URGENT

El PP de Malgrat diu que ha optat per un govern que tingui en consideració als seus votants.

Compartiu aquesta història

 

Els populars asseguren que després d’estudiar les diferents propostes de govern a Malgrat, han optat per tenir en consideració l’opció que té més en compte els interessos del seu electorat. Una opció, però, que no han volgut aclarir.

En un comunicat el PP de Malgrat de Mar ha volgut puntualitzar alguna de les declaracions que ahir va fer la candidata de CiU Neus Serra a RP. La nacionalista va criticar que els populars juguessin a dues bandes al negociar amb el PSC i amb CiU. Després de l’aparició de rumors d’una entesa entre el PP i els socialistes de Conxita Campoy, Serra va assegurar que existia un principi d’acord de governabilitat entre Esquerra, CiU i el PP, un acord que els populars confirmen que existeix, però recorden que no van signar.

Tot i les crítiques dels nacionalistes els populars asseguren estar oberts al diàleg amb totes les forces polítiques, inclòs CiU. Ho explicava ahir la candidata popular Ana Vega.

En el comunicat dels populars també s’aprofita per felicitar als nacionalistes pel seu bon resultat electoral, després de pujar de 3 a 5 regidors al consistori malgratencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics