URGENT

Demà arriba la 1a edició del Bona Sort Art Festival.

Compartiu aquesta història

 

El Centre de dia d’adults Molí d’en Puigvert i l’Ajuntament de Palafolls organitzen per demà la primera edició d’aquest festival que vol combinar el món artístic i el món terapèutic en un acte al teatre municipal.

L’esdeveniment comptarà amb el suport i la implicació de noms del món artístic tant coneguts com Jaume Sisa, Pau Riba, Joan Reig (dels Pets), Salvador Escribà (DE LA Salseta del Poble Sec) o l’artista local Antonio Selvaggi alhora que també comptarà amb la intervenció dels psiquiatres Guillem Homet o Valentí Agustí, responsables de la Comunitat Terapèutica del Maresme. Tots ells compartiran escenari amb l’Orquestra de la Bona Sort composada per persones amb malaltia mental i que dóna el nom al propi festival.

L’Orquestra de la Bona Sort, dirigida pel compositor i musicoterapeuta José Manuel Pagan, està integrada persones del Centre de Dia d’Adults de Palafolls, ubicat al Molí d’en Puigvert. Creada l’any 2003, l’Orquestra Bona Sort té un ampli historial d’actuacions arreu de Catalunya demostrant el beneficis de la música com a teràpia.

Els organitzadors esperen que el festival tingui continuïtat en el futur.

 El preu de l’entrada al Festival i que s’ha establert en concepte d’aportació és de 3 euros, i es podran adquirir demà mateix al Teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics