URGENT

RP celebra el 6è aniversari amb una audiència habitual de 5.000 palafollencs .

Compartiu aquesta història

 

Aquestes són les dades de l’estudi d’audiència encarregat per aquesta emissora a l’empresa Infortècnica aquest passat mes de maig.

L’estudi, emmarcat només a la població de PLF, assegura que aquesta emissora té uns 5000 oients habituals acumulats al mes, el que significa que el 60% de la nostra població segueix regularment la programació local d’aquesta ràdio.

La majoria d’oients escolten la ràdio diverses vegades a la setmana o gairebé cada dia.

Segons l’estudi d’audiència, realitzat a través de més de 400 enquestes telefòniques, els oients dediquen una mitjana de 40 minuts diaris a seguir la programació de RP.

Això atorga a l’emissora un share del 20%, o el que és el mateix, 1 de cada 5 persones que escolta la ràdio a la nostra població, ho fa sintonitzant RP.

Segons les dades que es desprenen de l’estudi d’audiència, 8 de cada 10 palafollencs coneix la nostra emissora.

Aquestes dades d’audiència es mantenen des de fa 3 anys, tot i la retallada causada per la crisi econòmica a l’emissora municipal de PLF.

Aquestes dades es reben la mateixa setmana que RP assoleix el 6e aniversari en antena des del Forroll. L’11 de juny del 2005 començaven les emissions regulars i semiprofessionals des del barri de St. Lluís.

Precisament, a finals d’aquest mes de juny, la ràdio encetarà l’exitosa programació d’estiu amb el concurs dGorra com a protagonista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics