URGENT

El PSC i el PP preacorden formar govern a Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Finalment el rumor s’ha consolidat i les dues formacions van anunciar ahir a la tarda, un principi d’acord per fer un pacte de govern a partir de la setmana que ve.

El preacord es va segellar ahir a la tarda després de la reunió entre la socialista Conxita Campoy i el president comarcal dels populars Diego Sánchez i la diputada del PP Dolors Montserrat a l’Ajuntament.

Tant la socialista com la candidata popular a Malgrat, Ana Vega, van ressaltar ahir la bona sintonia aconseguida en aquests quatre anys i les facilitats a l’hora d’establir el repartiment de les responsabilitats. En aquest sentit, el diari El Punt apunta que el PP conservarà l’àrea d’Inserció Laboral i que n’afegirà alguna altra vinculada al desenvolupament econòmic del municipi.

Amb aquest acord Campoy tornarà a ser alcaldessa de la localitat 4 anys més, tot i que el pacte amb el PP no garanteix la governabilitat ja que no sumen majoria.

El PSC de Campoy té 6 representants i el PP 2, pel que necessitaran el suport d’un altre partit per tirar endavant de forma segura les accions de govern, Un suport que podria venir d’ICV EUA, que amb un regidor, pot fer decantar la balança dels equilibris polítics a Malgrat.

Iniciativa ja ha anunciat que preveu quedar-se a l’oposició, però no tanca la porta a donar suport a les accions del nou govern. D’entrada demà dissabte s’abstindrà ala votació per triar nou alcalde de MLG per facilitar la investidura de Conxita Campoy.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics