URGENT

Xerrada sobre la protecció a les revetlles de St. Joan.

Compartiu aquesta història

 

Aquesta tarda el cos de protecció Civil de PLF ha organitzat una xerrada informativa sobre quines són les mesures bàsiques prevenció en les revetlles de St. Joan.

La trobada vol donar les claus per gaudir de les tradicionals fogueres i articles pirotècnics amb seguretat i sense posar en perill la pròpia integritat física o crear perill d’incendis tan forestals com urbans.

La xerrada començarà a les 8 del vespre al MiD i quan acabi es farà un espectacle pirotècnic a la plaça de Poppi amb els diables de PLF.

Aquest any, com a novetat a nivell català, s’introdueix l’ús de les noves tecnologies per fer difusió dels consells d’autoprotecció, pensant sobretot en el públic juvenil.

També cal destacar l’augment de la difusió dels missatges de prevenció als centres escolars i entre els col·lectius més sensible (alumnes d’escoles i instituts, associacions de pares i mares,…); l’ampliació de la campanya no només de cara a la nit de Sant Joan sinó també a les festes populars i tradicionals de Catalunya celebrades a l’estiu; i l’edició d’un nou còmic per als joves.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics