URGENT

El cadàver trobat en un armari a Lloret feia més de 10 dies que era mort.

Compartiu aquesta història

 

Agents dels Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una persona que ha estat localitzada aquest cap de setmana en un pis de Lloret de Mar.

El cadàver, embolicat en flassades i plàstics i amb el cap dins d’una bossa, estava cobert de sang i tot apunta que va morir degollat. D’altra banda, l’home duia mort almenys deu dies perquè el dilluns de la setmana passada els veïns ja notaven la pudor.

Segons van explicar residents a la finca, els Mossos d’Esquadra s’hi van acostar i mitjançant gestions amb la immobilària que s’encarrega de l’arrendament dels pisos es va poder connectar amb el fill del titular del lloguer. L’home va dir que la pudor venia del peix que tenien dins la nevera i en principi l’explicació es va donar per bona. Però en veure que ningú venia a posar-hi remei, finalment dissabte passat un veí va tornar a anar a la policia autonòmica per reiterar la queixa, alertant a més que feia molts dies que del pis no n’entrava ni en sortia ningú.

D’aquesta manera, va ser dissabte que finalment la Policia Local, acompanyada del personal de la immobiliària, va entrar dins el pis i van trobar el cadàver dins l’armari de l’habitació. El cos estava en molt mal estat i serà l’autòpsia la que n’esclareixi la identitat. Es dóna per fet, però, que el cos correspon al titular del lloguer del pis, un home d’uns 60 anys que hi vivia amb el seu fill des de feia un parell de mesos. Abans s’havia estat uns dies a un hotel del mateix municipi, i s’està buscant la resta de la família a partir d’un antic domicili registrat a Sant Celoni (Vallès Oriental).

Pel que fa al fill, ara per ara els Mossos el busquen perquè ja no ha estat possible contactar de nou amb ell. Ahir no hi havia detencions respecte a la comissió de l’homicidi.

El cas està sota secret de sumari en considerar-se, ja oficialment, un homicidi. En trobar el cos, cosa que va tenir lloc dissabte a quarts de quatre de la tarda, es va considerar en principi la idea del suïcidi. Però els investigadors dels Mossos i els forenses de la comitiva judicial hi van percebre lesions que determinarien una mort violenta.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics