URGENT

Digitalitzen la revista Reporter, referència a l’Alt Maresme durant la decada dels 90.

Compartiu aquesta història

 

La Fundació Pere Coromines acaba de penjar al seu web la versió digital de tots els números de la revista Repòrter, que es va publicar a l’Alt Maresme entre 1992 i 2001.

Durant aquests anys, un grup de periodistes i d’activistes culturals de la comarca vam tirar endavant aquesta revista que volia visualitzar la realitat diferenciada del nord del Maresme esdevenint l’únic mitjà de comunicació que unia aquesta zona de la comarca.

L’aventura va durar gairebé deu anys, no perque s’esgostés l’esperit amb el qual havia estat fundada sinó per que l’equip que la tirava endavant va anar canviat d’ocupacions que no permetien combinar les tasques professionals amb les de producció del projecte de la revista.

De tota manera en aquells anys la revista Reporter va ser punt de referència informativa a l’Alt Maresme, i ara amb la digitalització de les seves edicions, tota la informació d’aquells anys està disponible a internet.

Reporter cobria l’àrea compresa entre Arenys i la nostra població. La informació de PLF era coberta per Josep Soms i per Montse Martínez, també vinculats al diari el Punt.

Podeu consultar  el Reporter aquí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics