URGENT

El gimnàs municipal de Malgrat comença les inscripcions.

Compartiu aquesta història

 

El centre d’esports i salut de Malgrat , que encara està en fase de construcció just davant del nou pavelló esportiu, ja ha obert el període de matriculacions.

El complex esportiu municipal, que serà gestionat per una empresa privada, inclourà piscines cobertes i dues sales complementàries per a la realització d’activitats esportives.

L’empresa gestora, a més, ha proposat la introducció de millores. Entre elles hi ha 2 piscines més (una exterior i l’altre com a spa), 3 pistes de paddle o implantació de serveis complementaris de nutrició, estètica i wellness.

Ara les obres entren a la seva fase final i s’espera que el proper dia 1 de setembre obri les seves portes i segons informa l’Ajuntament de Malgrat és que la segona quinzena d’agost es farà una jornada de portes obertes per poder visitar les instal·lacions.

Per tramitar la inscripció al complex esportiu cal adreçar-se a les oficines que hi ha a peu d’obra, a l’avinguda de Josep Ragull.

Per fer la matriculació cal una fotocòpia del DNI, una fotocòpia de la llibreta de l’entitat bancària i omplir un qüestionari. El preu mensual de la quota d’aquest nou gimnàs municipal, per adults, és de 42€, mentre que l’entrada d’un dia al centre es situa als 7€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics