URGENT

Una 15a d’estudiants de PLF comencen avui les proves de selectivitat.

Compartiu aquesta història

 

Entre avui i divendres es fan les proves de selectivitat, les que donaran les notes que decidiran l’accés a les carreres universitàries. Durant aquests tres dies els estudiants de 2n de Batxillerat que ho vulguin s’examinaran de les diferents assignatures que han cursat per avaluar els seus coneixements.

De l’IES de la Font del Ferro s’examinaran una 15a dels 23 alumnes de 2n de Batxillerat. De bon matí han sortit plegats i acompanyats per mestres del centre palafollenc cap a Canet, seu dels exàmens pels estudiants del nostre municipi.

Avui s’han examinat de llengua Castellana i Catalana i també de literatura o tecnologia, segons la modalitat de batxillerat que cursi cada estudiant.

Avui doncs són 3 exàmens i tan demà com demà passat seran 4 proves cada dia.

Les notes d’aquests exàmens, juntament amb les notes globals de secundària marcaran la nota amb la que intentaran accedir a la carrera universitària que desitgen, segons les notes de tall.

L’any passat es van examinar els primers alumnes sortits del IES de PLF. Llavors van ser 13 estudiants que van fer aquestes proves i tots 13 van aprovar la selectivitat de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics