URGENT

PLF registra 29 transaccions immobiliàries en el primer trimestre de l’any.

Compartiu aquesta història

 

Tot i que la tendència general és la rebaixa del nombre de compra-venda d’habitatges en els primers mesos de l’any, a PLF aquesta tendència s’ha capgirat i en els primers 3 mesos de l’any s’han venut 29 habitatges a la nostra localitat. Aquesta xifra és lleugerament superior a les del 1r trimestre de l’any passat, quan es van fer 22 transaccions immobiliàries.

De les 29 compra-vendes dels primers 3 mesos d’aquest any la majoria, 18, es corresponen a habitatges nous mentre que els 11 restants són de 2a mà, segons es després de les dades facilitades pel ministeri d’habitatge.

A Malgrat de mar s’han venut 24 habitatges, la gran majoria pisos de 2a mà. També és molt més important el mercat de 2a mà a Tordera, on de les 47 transaccions immobiliàries fetes entre gener i març, 35 són habitatges usats.

A Blanes es van fer 68 compra-vendes de vivendes, amb marcat domini dels habitatges de 2a mà.

De fet l’únic municipi dels veïns on es ven més obra nova que antiga és PLF, perquè a Calella, on s’han venut 45 habitatges, 2es de cada 3 transaccions és d’habitatges de 2a mà.

Per últim a Sta. Susanna , s’han fet 3 compravendes en els primer tres mesos de l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics