URGENT

Tot a punt per les festes de St. Lluís.

Compartiu aquesta història

 

Durant els mesos d’estiu els barris i urbanitzacions de PLF celebren les seves festes patronals. Els primers a celebra-ho seran els veïns de St. Lluís que han preparat tres dies d’activitats per aquest cap de setmana.

Divendres es dóna al tret de sortida a les festes del barri, amb una botifarrada popular i el lliurament de trofeus als jugadors i participants de l’Escola de Futbol Sala de St. Lluís. Ja a les 11 es farà la festa dels 80, rera el Forroll.

Dissabte les primeres activitats organitzades estan dirigides als infants amb jocs de cucanya i castells inflables a partir de quarts de 5. Cap al capvespre es farà un torneig 3×3 de Futbol Sala i torneig de 12 hores.

A quarts de 10 del vespre es farà el sopar a la fresca amb actuacions de sevillanes, per acabar amb música en viu coca i cava per a tothom.

Diumenge a les 10 del matí està preparada una sardinada popular i a les 12 està programada una festa de l’escuma.

Tots els actes es faran al voltant de la zona esportiva de la Figuerassa i rera el Forroll, i l’organització ha explicat que en cas de pluja totes les activitats es traslladarien dins de l’antiga fàbrica el Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics