Dijous obre la piscina municipal amb un dia gratuït.

 

El proper dia 23, dijous, la piscina municipal obrirà les seves portes per aquesta temporada estival, i ho farà com és tradicional amb un dia gratuït per a tots els visitants.

La instal·lació estarà oberta fins el proper mes de setembre cada dia de 10 del matí i fins les 7 de la tarda, quan començaran les classes de natació. Ho ha explicat Ester Torrent, fins ara regidora d’esports de l’Ajuntament de PLF.

Enguany es mantenen els preus d’anys anteriors i l’entrada d’adults costarà 2€ amb 70. L’entrada infantil costarà 2€ amb 30 i els pensionistes, jubilats i persones amb disminució pagaran 1 amb 35 cèntims.

Els caps de setmana i festius les entrades costaran una mica més.

Pel que fa als abonaments de temporada, els infantils costaran uns 40 € i 47 pels adults. A més, com és habitual hi ha abonaments familiars i monoparentals.Com a novetat hi haurà uns nous abonaments per a 10 entrades per adults, que costaran 22€ i per infants que costaran 18€.

Precisament des d’avui es poden començar a comprar els abonaments per la piscina per aquest estiu. Qui vulgui Adquirir un abonament de temporada ho pot fer fins dimecres al Palauet tan al matí com a la tarda

D’altra banda l’Àrea d’Esports amb la col·laboració de l’Squash Blanes, ha tornat a organitzar un altre any els cursos de natació a la piscina municipal. Els cursos s’organitzaran de l’1 al 29 de juliol i de l’1 al 12 d’agost de dilluns a divendres i s’impartiran diferents nivells d’iniciació i perfeccionament tant per a nens i nenes com per adults.

Els interessats en els cursos han de formalitzar la seva inscripció els propers dies 21,22, 23 i 28 de juny als matins al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics