Dijous obre la piscina municipal amb un dia gratuït.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El proper dia 23, dijous, la piscina municipal obrirà les seves portes per aquesta temporada estival, i ho farà com és tradicional amb un dia gratuït per a tots els visitants.

La instal·lació estarà oberta fins el proper mes de setembre cada dia de 10 del matí i fins les 7 de la tarda, quan començaran les classes de natació. Ho ha explicat Ester Torrent, fins ara regidora d’esports de l’Ajuntament de PLF.

Enguany es mantenen els preus d’anys anteriors i l’entrada d’adults costarà 2€ amb 70. L’entrada infantil costarà 2€ amb 30 i els pensionistes, jubilats i persones amb disminució pagaran 1 amb 35 cèntims.

Els caps de setmana i festius les entrades costaran una mica més.

Pel que fa als abonaments de temporada, els infantils costaran uns 40 € i 47 pels adults. A més, com és habitual hi ha abonaments familiars i monoparentals.Com a novetat hi haurà uns nous abonaments per a 10 entrades per adults, que costaran 22€ i per infants que costaran 18€.

Precisament des d’avui es poden començar a comprar els abonaments per la piscina per aquest estiu. Qui vulgui Adquirir un abonament de temporada ho pot fer fins dimecres al Palauet tan al matí com a la tarda

D’altra banda l’Àrea d’Esports amb la col·laboració de l’Squash Blanes, ha tornat a organitzar un altre any els cursos de natació a la piscina municipal. Els cursos s’organitzaran de l’1 al 29 de juliol i de l’1 al 12 d’agost de dilluns a divendres i s’impartiran diferents nivells d’iniciació i perfeccionament tant per a nens i nenes com per adults.

Els interessats en els cursos han de formalitzar la seva inscripció els propers dies 21,22, 23 i 28 de juny als matins al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics