Els indignats de PLF es reuniran cada divendres a la tarda.

 

Aquest ha estat un dels acords al que van arribar la 30 de persones que es van reunir divendres passat a la plaça Major per començar establir el moviment dels indignats a PLF.

A la trobada de divendres passat, a la que van assistir membres de les assemblees d’indignats de Tordera o Malgrat per explicar la seva experiència, es va explicar les arrels del moviment i les principals línies de pensament dels indignats.

Entre aquestes hi ha l’oposició frontal a les retallades previstes a la “llei Òmnibus” del govern Mas o les de l’anomenat “Pacte de l’Euro” que, segons els indignats només beneficien als bancs europeus, però no als estats més pobres de la unió.

Diu Sònia Fontseca, una de les indignades de PLF, que el moviment vol ser com una escola que expliqui el que passa el nostre voltant.

Els reunits es van mostrar molt crítics amb la classe política a la que acusen d’estar lluny del carrer i d’haver estat escollits per menys de la meitat de la població. També van ser crítics amb els mitjans de comunicació, als qui acusen d’estigmatitzar-los arran dels incidents del Parlament.

A l’acabar la trobada de divendres es va fer una meditació entre alguns dels participants dels indignats de PLF que han rebut el suport de la resta d’assemblees veïnes en les que també col·laboren molts palafollencs. De fet la trobada va neixer com a una meditació de suport als indignats, promoguda pel casal de la dona, tal i com ha explicat la pròpia Fontseca.

A la trobada, organitzada a mode d’assemblea, els indignats palafollencs van decidir quedar de nou demà dimarts per organitzar la difusió de les activitats, tot i que d’entrada mantenen els divendres a les 7 de la tarda com a dia i hora de reunió general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics