La Generalitat atura les rondes de Mataró i les del Baix Maresme

 

Segons informa el diari El Punt, el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha assegurat que el govern replantejarà la construcció dels laterals al Baix Maresme i a Mataró, on les obres estaven a punt de començar. D’aquesta manera s’atura indefinidament la construcció de la Ronda de Mataró i per extensió les del Baix Maresme, ja que el Govern concep les dues rondes com un sol projecte,.

La plataforma Preservem el Maresme, contraria a les rondes, es mostrava satisfeta per l’aturada del projecte i es proposen seguir lluitant per que els 400 milions d’Euros arribats amb el canvi de gestió de la carretera Nacional II a la Generalitat reverteixin en millores de la mobilitat del Maresme.

La plataforma Preservem el Maresme havia aconseguit mobilitzar un total de 87 entitats de la comarca en contra de la construcció de les rondes, que havien de desdoblar l’autopista C32 en el seu tram del Baix Maresme per convertir la N2 en una via de trànsit lent.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics